Nog vijftien plaatsen beschikbaar

Voor de derde editie van de Raemon Sluiter Open zijn nog maar 15 plaatsen beschikbaar. Voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige nummer 46 van de ATP-ranking zijn op zondag 8 december op de banen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam slechts 150 plaatsen beschikbaar.

De 150 beschikbare plaatsen zijn verdeeld over 75 voor vier tot en met acht jaar en 75 voor negen tot en met twaalf jaar. Die 135 van de 150 beschikbare plaatsen zijn inmiddels ingevuld, waardoor er krapte ontstaat op de lijst met deelnemers. Eerder moest Rotterdamse Sporticonen al besluiten om het deelnemersveld bij de Stefan de Vrij Cup en Kevin Strootman Cup te sluiten vanwege grote belangstelling. De laatste aanmeldingen op de website van het evenement www.raemonsluiteropen.nl kwamen van Elif en Dunya Rapon van TV Schiebroek de eerste vereniging van Sluiter, die zich daar het slaan met zowel een dubbelhandige back- als forehand eigen maakt.

Jill van Beek en Florine en Yfke Onvlee staan ook op de lijst met deelnemers. Net als Isis Valk, Julian en Quinten Lagendijk, die bij de tennisschool van Bram van Gils en Filp van Betuw bij Lake 7.