Zestienhoven eerste aanmelder Strootman Cup 2020

De belangstelling voor de toernooien van Rotterdamse Sporticonen blijft groeien. De datum van de Kevin Strootman Cup is pas een week officieel bekend of er staan al zes clubs met hun onder elf jaar jeugd op de lijst met deelnemers aan de vierde editie.

Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de middenvelder van het Franse Olympique Marseille en het Nederlands elftal staat in de kalender van 2020 op zondag 13 september. Het toernooi zal werden op de zes velden van het Sparta-complex Nieuw Terbregge worden verspeeld. De eerste van de eerste aanmelder gaat voor dit -11 toernooi naar Steven Berkhout. Hij meldde Zestienhoven aan voor de Kevin Strootman Cup. De Rotterdamse club werd gevolgd door Excelsior Maassluis, Rotterdamse  Besiktas en LMO, het Spijkernisser Hekelingen en Rotterdamse SV Charlois. Deelname aan de vijftoernooi van Rotterdamse Sporticonen is gratis, compleet met Vlaggenparade, lunchkrat en medailleceremonie.

De tiende Coen Moulijn Memorial Cup is het eerste voetbalevenement van Rotterdamse Sporticonen in 2020 gevolgd door de Stefan de Vrij Cup. Dat toernooi, ook voor -11 jeugd is met 36 teams al volledig volgeboekt. Voor de Kevin Strootman Cup vindt op  zaterdag 5 september eerst nog de Jan Boskamp Cup voor -7 jeugd plaats bij HOV/DJSCR.