Al 350 meisjes op deelnemerslijst DGC

Het aantal aanmeldingen voor de vierde editie van de Deborah Gravenstijn Classic  nadert de 350 meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de winnares van Olympisch zilver (Beijing 2008) en brons (Athene 2004) staat voor zaterdag 1 februari 2020 op de kalender.

Rotterdamse Sporticonen garandeert de eerste 500 meisjes een plaats op het evenement. Daarna wordt op basis van leeftijd gekeken of de sessies van vier tot en met zeven jaar en acht tot en met twaalf jaar gelijk in aantallen kunnen worden verdeeld. Doelstelling van de stichting die de Deborah Gravenstijn Classic in drie jaar liet uitgroeien tot het grootste meisjes judo-evenement van ons land is om zo veel deelnemers een plaats op het evenement te bieden.

De laatste aanmelders die zeker zijn van een plaats op het gratis evenement komen overigens uit het hele land. Femke Berendsen komt uit Didam, Pim Schuchard en Laura van Ommeren uit Rheden, Mija Merckx uit Oud-Beijerland, de zusjes Jill en Joel Lagemaat uit Zoetermeer en Nakita Bruinsma, Sophie Douwsma en Silke van der Ploeg uit het Groningse Haren.

Gratis aanmelden voor de gratis en meest roze judodag van ons land kan via de website. Het evenement staat ook open voor kinderen met een geestelijke, lichamelijk en visuele beperking. En kinderen zonder enige judo-ervaring die op 1 februari op de mat een clinic zullen krijgen.