Studenten bijna klaar met Dream your Dream

Studenten van de opleiding Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam hebben de laatste hand gelegd aan het draaiboek voor Dream your Dream. Een dag die door Rotterdamse Sporticonen samen met de Giovanni van Bronckhorst Foundation vrijdag organiseert voor kansarme kinderen uit groep acht van de basisscholen uit haar Sociaal Pact.
 
Rotterdamse Sporticonen wil kansarme kinderen met een dag op Hogeschool Rotterdam en de Erasmus Universiteit een duwtje in de rug geven op weg van kansarm naar kansrijk. In verschillende lokalen krijgen kinderen van elf en twaalf jaar verhalen te horen van bevlogen mensen die bereid zijn om zich in te zetten voor betere kansen voor Rotterdamse Kinderen. Zoals Jacqueline Jonkhart, directeur van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Huib Lloyd directeur van de stichting Jarige Job, Mandy Leenpoel projectmanager van Jeugdfonds Sport en Jolanda Paardekam als Rotterdamse Sporticoon.
 
Doelstelling is dat kinderen in de lokalen van de afdeling van Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam en het SV Gio-lokaal in de Erasmus Universiteit geraakt, geïnspireerd en gemotiveerd worden door de verhalen van de sprekers en daardoor meer gaan geloven in de maakbaarheid van hun eigen toekomst. Kanaarm is nooit kansloos om kansrijk te worden.
 
Tussendoor is er ook een sportief gedeelte en een lunch, die wordt verzorgd door Hogeschool Rotterdam. De deelnemende scholen worden opgehaald met de bus en aan het slot weer terug gebracht. Dit met de hoop dat ze in de toekomst hun eigen droom op een succesvolle loopbaan zelf voor een groot deel kunnen invullen door erin te geloven.