Printvisie drukt wederom Kerstkaart

Rotterdamse Sporticonen heeft veel prefered suppliers. Blauwesteeg voor design, Spoca voor de prijzen, Bidfood voor de lunchkratten en VlaggenEnMasten voor de banieren. Van der Valk hotel Ridderkerk is het thuishotel en Printvisie de huisdrukker. Stuk voor stuk belangrijker pijlers in het fundament onder de stichting met ANBI-status van Goed Doel.

 

De suppliers zijn stille krachten, die het verdienen om af en toe in het zonnetje te worden. Zoals het team van Printvisie dat midden in de topdrukte voor de Kerst in de drukkerij nog ruimte vond om de jaarlijkse Kerstgroet van Rotterdamse Sporticonen te drukken en af te werken.

Rotterdamse Sporticonen probeert de jeugd en haar relaties elke dag te bereiken via sociale media en internet, maar een Kerstkaart blijft volgens het bestuur iets persoonlijks, dus werd die voor het derde jaar achtereen ontworpen door Blauwesteeg en voor het derde jaar achtereen gedrukt door de groenste drukker van Rotterdam.

 

Met trots gaat de gedrukte Kerstwens binnenkort op de bus naar 250 relaties. Want er hoe zeer Rotterdamse Sporticonen ook hecht aan digitaal communiceren, er zijn zaken die een persoonlijk tintje vragen. De Kerstkaart van 2019 is daar een voorbeeld van. Met dank aan Leander Wunschmann (links) en zijn Printvisie-team.