Kevin Strootman Cup in dubbele cijfers

Ook het deelnemersveld van de vierde editie van de Kevin Strootman Cup is in de dubbele cijfers terecht gekomen. Terwijl de Coen Moulijn Memorial Cup richting de tachtig -9 teams gaat en bij Spirit in Ouderkerk zelf s het bordje uitverkocht op de poort hangt voor de Stefan de Vrij Cup, is het levende eerbetoon aan de speler van Olympique Marseille op dertien -11 teams gekomen.

De Kevin Strootman Cup is met 54 elftallen het grootste toernooi in deze leeftijdscategorie van ons land en wordt gespeeld op de zes velden van sportpark Terbregge van de amateurs van Sparta. De laatste aanmelders voor het toernooi dat in 2020 wordt gehouden op zondag 13 september  zijn de Solmaz Academy, Chaara Academy, SV Nieuw West United en het Amsterdamse Balcontrole.

Het Brabantse Sterren van Morgen is als winnaar van de derde editie automatisch geplaatst voor het toernooi met de naam van de bij Sparta opgeleide Ridderkerker. Het is door het competitieschema in Italië en Frankrijk nog niet gelukt om de beker en medailles door Kevin Strootman zelf uit te laten reiken. Maar de middenvelder van het Nederlands elftal zegt er in de toekomst alles aan te zullen doen om bij zijn eigen toernooi aanwezig te zijn.