Floris Hoos terug naar Joost Luiten Classic

Floris Hoos staat ook weer op de deelnemerslijst van de vierde Joost Luiten Classic op zaterdag 26 september op golfcentrum Seve in Rotterdam. De jeugdspeler van het Capelse Hitland doet al vanaf 2017 mee met het levende eerbetoon aan de tweevoudig winnaar van de Dutch Open en negenvoudig beste golfer van het jaar.
 
Luiten eindigde afgelopen weekeinde nog als zesde in het Oostenrijkse Ramsau op de Euram Basnk open. De geboren Blesiwijker leidde in het klassement na twee dagen maar beleefde op de derde speeldag een horrorhole, waarvoor hij maar liefst tien slagen nodig had. Daardoor duikelde de voormalige Rotterdams sportman van het jaar met een dagscore van 74 (+8) in het klassement. Luiten herstelde zich in Ramsau op de slotdag met een score van 68 (-2) en werd daardoor uiteindelijk nog verdienstelijk zesde.
 
De Joost Luiten Classic is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar en de leukste golfdag van ons land, waar plezier voorop staat. Voor kinderen die nog nooit op een golfbaan zijn geweest tot en met kinderen die al lid zijn en baanpermissie hebben. Op elk niveau worden deelnemers een programma aangeboden om plezier te beleven aan deelname aan het evenement met de naam de meest succesvolle golfer ooit van ons land.
 
Deelname aan de Joost Luiten Classic op golfcentrum Seve is gratis en aanmelden kan via www.joostluitenclassic.nl