50 rackets van KNLTB voor Social Pact deelnemers

De KNLTB zal voor de vierde editie van de Raemon Sluiter Open vijftig gebruikte rackets beschikbaar stellen voor kinderen uit het Social Pact. De tennisbond hoopt op deze manier de drempel voor kinderen die met steun van het JeugdFonds Sport en Cultuur lid worden van een tennisclub te helpen met het reduceren van de kosten.

Alexander Nonnekes werd voor het aanbod van de KNKLTB getriggerd door de actie van Erna Truijens van de Rotterdamse Sportspullenbank. Zij reikte aan alle kinderen van de teams van drie basisscholen uit het Social Pact van Rotterdamse Sporticonen (De Esch, Wilhelminaschool en de Margrietschool) tijdens de Jan Boskamp en Kevin Strootman Cup voetbalspullen uit. Dat was bovenop de uitreiking van een eigen schooltenue door Klupp Sportswear. Een cadeau en stimulans in een.

Tijdens het gesprek met Expert-panlelid Flip van Betuw over een partnership van de tennisbond voor de Raemon Sluiter Open werd daardoor besloten om iets extra te doen voor kinderen in de Maasstad die richting sportparticipatie een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Voorts zal de KLTB de vierde Raemon Sluiter Open op zondag 13 december in samenspraak met Rotterdamse Sporticonen en gastheer Lake 7 proberen om de leukste tennisdag van ons land voor de deelnemers verder op te waarderen.

Dit het evenement aan de rand van Rotterdam voor alle 150 deelnemers van vier tot en met twaalf jaar nog leuker te maken. Gratis aanmelden via www.raemonsluiteropen.nl