Hellevoetsluis naar Coen en Stefan in 2021

Hellevoetsluis is een vertrouwd gezicht op de toernooien van Rotterdamse Sporticonen. De buurman van FC Vlotbrug, die elk jaar op alle vijf voetbalevenementen van de stichting met ANBI-status aanwezig is, heeft zich voor 2021 aangemeld voor de tiende Coen Moulijn Memorial en vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup.
 
Dat waren de eerste twee evenementen van Rotterdamse Sporticonen in juni door het Corona-virus moesten worden geschrapt. Daarna volgden nog acht andere evenementen die geen doorgang konden vinden door de pandemie. In september, toen het idee leefde dat het grootste probleem achter de rug was en de voetbalcompetitie begon, gingen de Jan Boskamp Cup en Kevin Strootman Cup wel door. Maar toen stonden de -7 en -11 teams van Hellevoetsluis niet op de deelnemerslijst.
 
Voor de jubileumeditie van de Coen Moulijn Memorial Cup op 5 juni 2021 werd de -9 jeugd van Hellevoetsluis ingeschreven door trainer Zuyderwijk. De -10 jeugd van de club uit de Vestingstad werd voor de Stefan de Vrij Cup op 12 juni aangemeld Luuk van Wingerden.
 
Via de website www.rotterdamsesporticonen.nl/evenementen kunnen clubs zich voor alle vijf toernooien van de stichting in 2021 voor jeugd van -7 tt en met -11 gratis aanmelden.