Vijfde Classic wordt grootste zusjes-evenement

De Deborah Gravenstijn Classic op zaterdag 6 februari 2021 is niet alleen het grootste meisjes judo-evenement van ons land maar meer dan waarschijnlijk ook nog eens het grootste zussen-evenement van ons land.
 
Tussen de 750 meisjes die maximaal naar het levende eerbetoon aan de winnares van Olympisch zilver en brons toe komen zitten opvallen veel zusjes, tweelingen en zelfs tweelingen met een oudere of jongere zus. Het maakt de populaire judodag in sporthal Wilgenring tot een groot, gratis en roze sportfeest waarop elke deelnemer op haar niveau twee uur op de mat staat. Op de lijst met de laatste aanmeldingen staan ook de zusjes Alina en Rubina Tariq van Key Mura uit Leiden.
 
Maar ook Mara en Isa Streng van Budo Geisha uit Hellevoetsluis en de zusjes Laura en Lauren van den Berg van Judoclub Liempde. En Demi en Romi Zegers van het Limburgse JC Helden. Vanuit het Limbugse Echt komen van JC Hercules ook de zusjes Senna en Nika Thuijls. En dicht bij huis van de Rotterdamse partnerclub Kimaita gaan de zusjes Saar en Elin Bergmans meedoen aan de Deobrah Gravenstijn Classic.
 
Deelnemers krijgen een clinic met Deborah Gravenstijnplus een randoritoernooi gratis aangeboden. Naast Kimaita is ook SV Hagendoorn partnerclub van Rotterdamse Sporticonen. Aanmelden via de webite van het evenement www.deborahgravenstijnclassic.nl