Melanchthon-duo loopt stage op Sluiter Open

In samenwerken zit het woord samen. Dus als een partner van Rotterdamse Sporticonen een probleem heeft, dan probeer je dat gezamenlijk op te lossen. Niet alle maatschappelijke stages van van Havo 5-leerlingen van Melanchthon Schiebroek kunnen door het Corona-virus doorgang vinden. Dus belde Hanneke Kolenbrander naar Rotterdamse Sporticonen met de vraag of de stichting een oplossing had voor Arie Radder (links) en Maddy Verhagen (rechts).
 
De voetballer (Verhagen) en hockeyer (Radder) wilden graag een sportdag organiseren, maar dat plan werd uit voorzorg geschrapt. Dus of Rotterdamse Sporticonen een alternatief wist. Melanchthon Schiebroek is partner in het onderwijsplatform van de stiching en onder meer betrokken bij de Deborah Gravenstijn Classic, Raemon Sluiter Open, Dirk Kuyt Cup en Coen Moulijn Memorial Cup.
 
Dus werd er voor de twee leerlingen direct gezocht naar een oplossing. Radder en Verhagen gaan samen met Joyce Dijkshoorn van Rotterdamse Sporticonen de vierde editie van de Raemon Sluiter Open voorbereiden. Het levende eerbetoon aan de voormalige nummer 43 van de ATP-lijst en ec-trainer van Kiki Bertens staat voor zondag 13 december op de kalender. De locatie is de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam.
 
Samen met de twee leerlingen van Melanchthon Schieboek hoopt Rotterdamse Sportionen het jaar waarin Corona centraal staat en stond toch nog sportief af te kunnen sluiten. En Radder en Verhagen natuurlijk aan een voldoende voor hun stage te helpen.