5 juni 2021 tiende Coen Moulijn Memorial Cup

Rotterdamse Sporticonen heeft zaterdag 5 juni 2021 aangewezen als nieuwe datum voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. Het levende eerbetoon aan de vermaarde linksbuiten van Feyenoord en het Nederlands elftal moest op 6 juni van dit jaar worden geschrapt door het Corona-virus.

In de afgelopen weken is door het bestuur van Rotterdamse Sporticonen naarstig gezocht naar een oplossing om het evenement in te halen. Maar geen enkel complex kan met de start van de competitie 110 onder jaar teams herbergen. Daarom bleef er voor de stichting met ANBI-status niets anders over dan het toernooi met de naam van de Feyenoorder van de Eeuw een jaar over te slaan.

5 juni 2021 is de daardoor de datum van de jubileumeditie geworden. Het evenement zal als vanouds plaatsvinden op sportpark Olympia en Varkenoord, de terreinen van FC IJsselmonde en Sportclub Feyenoord. In 2021 zullen nog meer school- en wijkteams deelnamen aan het toernooi dan in 2020 reeds het geval zou zijn. Aanmelden voor het toernooi om de Coen Moulijn Memorial Cup kan via de website van het grootste onder 9 jaar toernooi van ons land wwwcoenmoulijnmemorialcup.nl