Aanmeldingen Joost Luiten Classic blijven binnen komen

Na de Robert Doornbos Grand Prix in Ahoy, is de Joost Luiten Classic het volgende evenement op de kalender van Rotterdamse Sporticonen. Het levende eerbetoon van de stichting met ANBI-status aan de beste golfer van ons land wordt zaterdag 19 oktober gespeeld op de par 3 baan van golfcenter Seve aan de Kleiweg in Rotterdam.

Net als alle zeventien andere evenementen van Rotterdamse Sporticonen is ook de Joost Luiten Classic een evenement voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Natuurlijk kinderen die als lid zijn van Golffederatie of een golfbaan in ons land. Maar zeker ook voor kinderen die nog nooit op een golfbaan zijn geweest of een club in hun handen hebben gehad. Of kinderen met een geestelijk, lichamelijk, visuele of sociale beperking.

Rotterdamse Sporticonen wil op haar evenementen alle kinderen bij elkaar brengen en plezier laten beleven aan sport. Ongeacht etnische of sociale afkomst. Niveau op school of bij de vereniging. Plezier en bewegen staat in de Maastad voorop op evenementen met de naam van de grootste sporters uit het verre verleden, kortgeleden en heden.

Met een levend monument voor achttien van deze iconen zorgt Rotterdamse Sporticonen bovendien dat de topsporters die Rotterdam wereldwijd op de kaart hebben gezet nooit worden vergeten. Gratis aanmelden voor de derde Joost Luiten Classic op 19 mei kan net als Thomas Roepel,Thomas Hagendijk, Lulu el Miri, Thomas Smeding en de broers Valentijn en Philip Rekers al hebben gedaan via de website www.joostluitenclassic.nl