Groene rijkdom Rotterdamse Sporticonen

Rotterdamse Sporticonen is rijk in de steun van de vaak onzichtbare steunpilaren. Gestoken in het groen shirt zorgen zij er vaak buiten de schijnwerpers voor dat alle achttien evenementen voor alle kinderen van vier tot en met twaalf jaar goed verlopen.

Ze zeuren nooit, werken hard en zijn van grote waarde. Ze brengen energie, voor kinderen een helpende hand en altijd een gflimlach. Rotterdamse Sporticonen is na de tweede Robert Doornbos Grand Prix daarom veel dank verschuldigd aan de vrijwilligers van Rotterdam Racing onder leiding van Rene en Anneke Brabers. De studenten van Hogeschool Rotterdam en Albeda en de stagiaires van Hogeschool Rotterdam.

Gekoppeld aan speaker Nobert van Oosterhout en mascotte BB Bear. Dit alles onder leiding van de meest bescheiden kracht van allemaal. Joyce Dijkshoorn, die ook nofg eens de GP Sophia ook onder haar hoede had. Alles bij elkaar maakte iedereen het weekeinde in Ahoy tot dat wat het moest worden: twee onvergetelijke dagen voor honderden kinderen. Precies zoals Rotterdamse Sporticonen het graag ziet.

Kinderen met een geestelijke, lichamelijk, visuele of sociale beperking die zich met een grote glimlach en veel plezier tussen gezonde kinderen een ‘gewoon kind’ voelen.