Omroep Max bij Boxing’82

Hoog bezoek bij Boxing’82. Sinds de samenwerking met Rotterdamse Sporticonen probeert de stichting met ANBI-status de boksvereniging op Rotterdam Zuid af en toe een zetje in de rug te geven.
 
Arnold Vanderlyde had voor opnames voor Omroep Max een boksschool nodig. De drievoudig Olympisch brons-winnaar had er op de 26-ste Bep van Klaveren Memorial persoonlijk voor gezorgd dat de club van Diana van den Heerik weer lid werd van de Nederlands Boksbond. Hij vond de school op het Afrikaanderplein daarom een prachtige decor voor de opnames van de omroep van voorzitter Jan Slagter.
 
Diana van den Heerik moest het instituut Boxing’82 noodgedwongen overnemen naar het plotseling overlijden van haar vader Frans van den Heerik. Met Boxing’82 wil ze met name de jeugd samen met Rotterdamse Sporticonen terug in de boksschool op een steenworp afstand van de Maassilo zien te krijgen.
 
Een voorbeeld daarvan is de Rotterdamse interland Noord tegen Zuid tussen de boksscholen van RBV Crooswijk en Boxing’82 op de 27-ste Bep van Klaveren Memorial in 2020.