Aanmeldingen Joost Luiten Classic druppelen binnen

Golfer Joost Luiten gaat na vier maanden van inactiviteit door de Coronastop in het golf na de eerste dag van het Oostenrijks Open aan de leiding. De Rotterdammer die tegenwoordig in Belgie woont, voert de ranglijst aan met -7. Een slag minder dan de Schotten Howie en Warren.

Luiten won de Oostenrijk Open in 2013 op de baan van Atzenbrugg. Hij besteedde de vier maanden zonder wedstrijden onder meer door te trainen op Golfcentrum Seve. Daar wordt op zaterdag 26 september ook de vierde editie van de Joost Luiten Classic gehouden. De vierde editie van het levende eerbetoon aan de beste golfer van ons land en voormalig Rotterdams Sportman van het Jaar.

De Joost Luiten Classic is de leukste en gratis golfdag van ons land is samenwerking met de Joost Luiten Foundation, NGF en golfcentrum Seve. Het evenement van Rotterdamse Sporticonen is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met de sport van Joost Luiten door middel van een clinic. Maar ook om inderen met baanpermissie of lidmaatschap van een golfbaan negen holes op de prachtige par 3-baan aan de Kleiweg in Rotterdam te laten spelen.

De laatste aanmeldingen kwamen van Lulu el Miri (Oosterhout), Jaimy Tempelman (Almkreek) en Roj Mehlbaum (zonder ervaring).