FC Vlotbrug 30-ste team in Jan Boskamp Cup

Ook de -7 jeugd van FC Vlotbrug komt op zaterdag 5 september naar de vierde editie van de Jan Boskamp Cup. De club uit Hellevoetsluis is daarmee de dertigste deelnemer aan het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de meest neutrale voetbalanalist der Lage Landen.
 
FC Vlotbrug is een trouw deelnemer aan de vijf gratis voetbalevenementen van Rotterdamse Sporticonen. De stichting met ANBI-status begon in 2017 met twaalf evenementen, groeide in 2018 naar zestien en in 2019 naar negentien. De Jan Boskamp Cup heeft vanaf de oprichting van de stichting in 2016 op de kalender gestaan.
 
De eerste twee edities van het toernooi bij de eerste club van Jan Boskamp, toen HOV, nu HOV/DJSCR, aan de rand van het Kralingse Bos werden gewonnen door de -7 jeugd van VOC. De derde editie ging naar de jongste jeugd van Katwijk. De club uit het Vissersdorp van Dirk Kuyt staat ook nu weer op de deelnemerslijst. Het Rotterdamse VOC ontbreekt daar nog op.
 
FC Vlotbrug schreef zich eerder bij toernooileider Ruud Kooijmans ook al in voor de Kevin Strootman Cup (-11) en Willem van Hanegem Cup (-8). Gratis aanmelden voor de Jan Boskamp Cup kan via de website www.janboskampcup.nl