Al 20 aanmeldingen vierde Raemon Sluiter Open

Met het prachtige zomerweer en temperaturen boven de dertig graden op komst lijkt tennis in een hal bij winterse kou, vlak voor de Kerstdagen nog ver weg. Toch zijn er al kinderen die het vizier reeds op zondag 13 december hebben gericht.
 
Dan wordt op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam de vierde editie van de Ramon Sluiter Open gehouden. De leukste en gratis tennisdag van ons land is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Met en zonder ervaring op de baan. Zelfs zonder een eigen tennisracket is voor deelname aan het levende eerbetoon aan de voormalige nummer 43 van de ATP-ranking geen probleem. Ook daar zorgt Rotterdamse Sporticonen dan voor.
 
Met de grootste knuffelbeer van het vaderlandse tennis staat bij Lake 7 plezier voorop. Dat hebben kinderen in 2019 ervaren en zich direct na de derde editie al aangemeld voor de voor de vierde op zondag 13 december 2020. Elodie Mastenbroek was de eerste deelnemer die zich aanmeldde voor het tennisfeest dat wordt afgesloten met een groepsfoto, tennisdiploma en een medaille van Raemon Sluiter.
 
Na Masstenbroek volgden op de lijst nog twintig andere kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar via de website www.raemonsluiteropen.nl De drie laatste aanmelders voor het evenement zijn: Thalia Camelia (zonder club), Milou Velders (Lake 7) en Sem Teichman (TV Oostvoorne) .