Al 20 deelnemers Joost Luiten Classic

Het deelnemersveld van de vierde Joost Luiten Classic is op de drempel van de twintig deelnemers in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar gekomen. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de beste golfer van ons land staat op het complex van golfcentrum Seve in Rotterdam voor zaterdag 26 september op de kalender.

De vierde Joost Luiten Classic wordt voor het eerst georganiseerd in samenwerking met de dit jaar gelanceerde Joost Luiten Foundation, die tot doel heeft om de golfsport onder jongeren breder te stimuleren. Op de voorlopige lijst met deelnemers staan onder meer de broers en zussen Garnaat, spelend op Delfland, en Denscher. Verder staat er op die lijst ook al een deelnemer van Mytylschool De Brug en tien kinderen van Thuis Op Straat uit de Rotterdamse wijken Hillegersberg en Schiebroek.

De kans dat Joost Luiten op de vierde editie van de leukste en gratis golfdag op Seve aanwezig is, is groot door de keuze van de datum. Zaterdag 26 september gaf in de agenda van de negenvoudig beste golfer van ons land de meest kans op diens aanwezigheid. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar zonder ervaring krijgen de kans om kennis te maken met golf. Kinderen van een lidmaatschap van een golfbaan of met handicap mogen die dag op golfcentrum Seve de par 3-baan in.