Voorlopig deelnemersveld tiende CMMC

Toernooileider Ruud Kooijmans heeft het voorlopige deelnemersveld van de tiende Coen Moulijn Memorial Cup gepubliceerd. Op dit moment staan er 96 teams op de lijst met aanmeldingen voor het grootste -9 toernooi van ons land, dat op zaterdag 6 juni dient als levend eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw.
 
De jubileumeditie van de Coen Moulijn Memorial Cup wordt op de velden van Sportclub Feyenoord, Overmaas en FC IJsselmonde gehouden. De vlaggenparade, medailleceremonie en finale zijn op het nieuwe complex van de amateurs van Feyenoord. 96 -9 teams was het recordaantal teams op de negende editie ter nagedachtenis aan de kleine linksbuiten, die alleen de shirt van Xerxes, Feyenoord en het Nederlands elftal droeg.
 
Zelfs een blanco cheque vanuit Barcelona kon Coen Moulijn niet verleiden om zijn Rotterdam te verruilen voor een andere stad. Op de lijst met 96 teams staan 16 meisjesteams die in twee aparte poules tegen elkaar spelen. Verder is er een aparte poule voor teams van Thuis op Straat, High Five Foundation en de basisscholen uit het Sociaal Pact van Rotterdamse Sporticonen.
 
Daardoor kunnen ook deze kinderen op hun eigen niveau deelnemer zijn op het grootste en gratis -9 toernooi van ons land dat start met een vlaggenparade voor alle 96 teams afgenomen door weduwe van Coen Moulijn, Adrie Moulijn.
 
Alle teams spelen in de poulefase zeven wedstrijden, waarna de beste zestien door gaan. Voor de teams die zich niet weten te kwalificeren voor de beste zestien is er direct na de poulefase de medailleceremonie, waardoor elk kind met een herinnering het complex Rotterdam verlaat. Ruud Kooijmans heeft bepaald dat 104 teams dit jaar het maximum aantal teams wordt, waardoor er via www.coenmoulijnmemorialcup.nl nog ruimte is voor acht deelnemers.
 
Meeerdere vermeldingen per club heeft ook te maken met splitsing van meisjes en jongensteams.
 
Vereniging Totaal.
Alexandria’66 1
Alphense Boys 1
AS’80 2
ASWH 2
Bergambacht 1
Besiktas 1
Blijdorp 4
Blijdorp 1
Brielle 1
Betrokken Spartaan 1
DHL 1
DSO 1
DSVP 1
DWO 1
ESVM 1
Excelsior Maassluis 1
Fc Binnenmaas 1
Fc Dordrecht 1
Fc IJsselmonde 1
Fc Ommoord 1
Fc Ommoord 1
Fc Vlotbrug 1
Future Talent 1
Geinoord 1
Haastrecht 1
Hekelingen 1
Hellevoetsluis 1
Hermes DVS 2
HOV/DJSCR 1
IJsselmeervogels 1
Jodan Boys 1
Jonathan 1
KethelSpaland 2
Koninklijke HFC 3
Lyra 1
Meeuwenplaat 2
MOC’17 2
Nieuw West United 1
Nieuwerkerk 3
Nootdorp 1
Olympia 1
Oosterheem 1
Overmaas 6
Papendrecht 1
Progress Cantera 1
PVCV 1
Quick Boys 1
RVVH 1
’s Gravendeel 2
Smitshoek 1
Solmaz Academy 1
Spijkenisse 1
Spirit 2
SSS 1
SV Charlois 1
SVS 1
TOGB 1
TOS 1
TOS 1
VDL 2
Victoria’04 2
VOC 1
Voorschoten 97 2
VVJ 1
WHS 1
Wieldrecht 2
Zestienhoven 2
Zestienhoven 1
Zinkwegse Boys 1
Zuidland 1
Zwaluwen 1911 1
Zwaluwen Vlaardingen 1