Al 7 teams voor Robert Eenhoorn Classic

Het deelnemersveld van de Robert Eenhoorn Classic staat momenteel op zeven teams. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de eerste Rotterdammer in de Major League staat voor zondag 21 juni in de agenda. Het tiende evenement in het Neptunus Familiestadion in de reeks van negentien en de laatste voor de zomerstop.

De eer voor de eerste aanmelding voor de derde editie gaat naar Thuis op Straat. Deef Kuiper schreef een team in voor kinderen tot negen jaar uit het centrum van Rotterdam. TOS werd op de lijst gevolgd door de Rotterdamse Portland Poema’s, HSV Houten, Birds uit Zoetermeer, Knickebockers uit Soest en Alphians uit Alphen aan den Rijn.

De Robert Eenhoorn Classic is voor Beeball-teams en staat open voor zowel eerste als tweedejaars teams in deze categorie van de honkbalbond. Rotterdamse Sporticonen verwacht ook minstens drie of vier schoolteams aan het levende eerbetoon toe te voegen na een clinictraject in de maanden mei en juni samen met Rascals op Rotterdam Zuid en Neptunus aan de noordelijke kant van de Maas.

De eerste editie in 2018 werd gewonnen door HCAW uit Bussum en de tweede door Birds uit Zoetermeer.