Al acht aanmeldingen Raemon Sluiter Open

Zondag 13 december is weliswaar nog heel ver weg, maar toch zijn er al ouders en kinderen die deze datum in de agenda hebben aangekruist. Dan is namelijk de vierde editie van de Raemon Sluiter Open op de vier binnenbanen van Tenniscentrum Lake 7, aan de rand van Rotterdam, voor jongens en meisjes van vier tot en met twaalf jaar.

Op de deelnemerslijst van het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige nummer 43 van de wereld staan op dit moment als acht namen. Bijvoorbeeld de beide broers Sem en Nick Hoozemans van Tennisclub 7. Net als bij de Deborah Gravenstijn Classic, Nelli Cooman Mile en Joost Luiten Classic biedt Rotterdamse Sporticonen ook op de Raemon Sluiter Open kinderen uit een familie de kans om ondanks het leeftijdsverschil met broertjes en zusjes gratis deel te nemen.

De Raemon Sluiter Open is de leukste tennisdag van ons land. Met de geboren en getogen Rotterdammer als het enthousiaste middelpunt van plezier. Sluiter begrijpt als geen ander dat voor kinderen voor plezier en meedoen telt, voordat ze mogelijk beter worden en zelfs uitgroeien tot talent.

Daarom kent de dag in samenwerking met de tennisschool van Flip van Betuw en de studenten van Albeda Sport verschillende spelvormen om iedereen op zijn of haar niveau een leuke dag te bezorgen. De ochtend tussen 10.00 en 12.00 uur is voor vier tot en met acht jaar en de middag van 13.00 tot 15.00 uur voor jeugd van negen tot en met twaalf jaar.