VlaggenEnMasten lanceert speciale YNWA-vlag

VlaggenEnMasten brengt een speciale supportvlag op de markt om de mensen in de zorg te danken voor hun grote bijdrage in de bestrijding van de Corona-virus. In samenwerking met het Rode Kruis brengt de partner van Rotterdamse Sporticonen deze speciale vlag op de markt.
 
VlaggenEnemasten haakt daarmee in op de actie ‘You never walk alone’ van de radiozenders. Martin van Vliet vond dat zijn bedrijf ook een steentje moest bijdrage en bedacht deze speciale vlag. Daarmee kunnen bedrijven en instellingen hun waardering laten blijken voor de mensen die in deze zware tijden het land momenteel draaiende houden. Dus naast het personeel in de ziekenhuizen en de zorg, ook de chauffeurs, mensen in de supermarkten en iedereen die vaak buiten de schijnwerpers van waardering blijft.
 
In overleg met het Rode Kruis werd besloten dat er een bedrag van 7,50 euro per verkochte waarderingsvlag wordt afgedragen. De speciale vlag kan worden besteld via een speciale website van VlaggenEnMasten www.youneverwalkalonevlag.nl
 
Het bedrijf van Martin van Vliet is al sinds de start van Rotterdamse Sporticonen partner van de stichting met ANBI-status. Het in Rotterdam en Lage Zwaluwe gevestigde bedrijf kleedt alle evenementen aan met vlaggen, banieren en reclamedoeken op complexen en in sporthallen.