Deelnemersveld Kevin Strootman Cup over 20 teams heen

Met de aanmelding van de -11 van HOV/DJSCR is het aantal deelnemers aan de vierde Kevin Strootman Cup op 21 teams gekomen. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de bij Sparta opgeleide speler van het Franse Olympique Marseille staat voor zondag 13 september op de kalender.

De Kevin Strootman Cup is op de zes velden van het complex van de amateurs van Sparta met 54 teams het grootste -11 toernooi van ons land. Sterren van Morgen werd daar in 2019 de winnaar van de Cup met de grote oren. De voetbalacademie uit Breda keert dit jaar terug naar het complex aan de Bok de Korverweg om de hoofdprijs van de Kevin Strootman Cup te verdedigen.

Op de lijst met deelnemers staan naast HOV/DJSCR en Sterren van Morgen ook clubs als Sparta, Blijdorp, SV Oosterheem, BVCB, het Amsterdamse Nieuw West United, Rotterdamse Zestienhoven, LMO, Excelsior Maassluis en maar liefst vijf voetbalscholen. De Kevin Strootman Cup maakt onderdeel uit van de vijf voetbaltoernooien op de kalender van in totaal negentien gratis evenementen van Rotterdamse Sporticonen.