Al dertien -9 meisjesteams op CMMC

Het eindcijfer van de stage van Hogeschool-studente Athara Bik moet waarschijnlijk naar boven worden bijgesteld. De Bleiswijkse was voor de studie Sportmarketing en Management vijf maanden werkzaam bij Rotterdamse Sporticonen. Haar missie was naast een speciale poule van acht schoolteams ook een speciale meisjespoule te organiseren voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup.
 
Maar door de aanmelding van de twee meisjesteams van Zestienhoven lijkt haar missie om ook een tweede poule van acht meisjesteams te regelen ook te gaan slagen. Met Zestienhoven tweemaal op de lijst is het aantal meisjesteams op dertien gekomen. Een prachtig resultaat wat betekent dat ruim twintig procent van het levende eerbetoon aan de kleine Feyenoorder van de Eeuw bestaat uit meisjes en schoolteams. Ook dit evenementen levert daardoor het bewijs dat Rotterdamse Sporticonen voor iedereen is.
 
In 2019 bedroeg het recordaantal deelnemer aan de Coen Moulijn Memorial Cup 96 team. Toernooimanager Ruud Kooijmans houdt voor 2020 rekening met 112 of 120 teams op het grootste -9 toernooi van ons land.