Albeda Sport zorgt weer voor tennisclinics

Met de fysieke herstart van het onderwijs kunnen ook de plannen van Rotterdamse Sporticonen in de samenwerking met haar onderwijspartners worden besproken. Zeker als ze in de kalender pas maanden verder staan. Rotterdamse Sporticonen zal samen met Expert Flip van Betuw (links) van Lake 7 tennis en Tom Verhoeven (rechts) van Albeda Sport in november en december weer tennisclinics verzorgen voor basisscholen in de aanloop naar de vierde Raemon Sluiter Open.
 
Het levende eerbetoon aan de Rotterdamse voormalige nummer 43 van de wereld is zondag 13 december bij tenniscentrum Lake 7. De leerlingen van de MBO-opleiding tennisleraar, onder leiding van docent Tom Verhoeven gaven in 2019 al clinics aan de leerlingen van de Margrietschool en De Bergkristal.
 
Inmiddels hebben meer scholen uit het Social Pact van Rotterdamse Sporticonen aangegeven in de laatste twee maanden van het jaar gebruik te willen maken van de optie om leerlingen gratis kennis te laten maken met tennis. Kinderen krijgen op de clinics rackets en ballen te leen en voor het vervoer wordt gezorgd, waardoor kinderen alleen hoeven te zorgen voor spelplezier.
 
De kennismaking met tennis is het voorportaal van gratis deelname aan de Raemon Sluiter Open bij Lake 7. Na het evenement bestaat de mogelijkheid door een samenwerking van Rotterdamse Sporticonen met het JeugdFonds Sport en Cultuur zelfs lid te worden van Lake 7 tennis.