Almeerse AS’80 naar Coen Moulijn Memorial Cup

AS’80 geeft niet op bij Rotterdamse Sporticonen. De club uit Almere deed in 2019 met drie teams mee aan de Willem van Hanegem Cup en wilde met vier -7 teams in september naar de Jan Boskamp Cup komen. Maar AS’80 durfde deelname in Rotterdam vanwege reisbewegingen in Corona-tijd niet aan. De club zou vervolgens in oktober met drie -8 teams deelnemen aan de Willem van Hanegem Cup, maar dat evenement werd weer vanwege Corona geschrapt.
 
Dan maar een nieuwe poging bij het eerste voetbaltoernooi van Rotterdamse Sporticonen in 2021. Dus schreef Yut Sam namens AS’80 drie -9 jaar teams in voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup. Het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw staat volgend jaar voor zaterdag 5 juni op de kalender. Doelstelling van toernooileider Ruud Kooijmans is dan om op sportpark Olympia meer dan honderd -9 teams te hebben spelen.
 
De Coen Moulijn Memorial Cup is het grootste -9 toernooi van ons land en wordt gehouden op het door het Sportbedrijf Rotterdam beschikbaar gestelde accommodatie. Gratis aanmelden voor het toernooi kan via de website www.coenmoulijnmemorialcup.nl