Danja Nieboer op lijst Raemon Sluiter Open

Ook Danja Nieboer gaat op zondag 13 december deelnemen aan de vierde Raemon Sluiter Open op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam. Mits Corona ook dit laatste evenement van Rotterdamse Sporticonen van 2020 onmogelijk maakt. Maar de stichting met ANBI-status houdt hoop dat het kinderen van vier tot en met twaalf jaar met de voormalige nummer 43 van de wereld het jaar toch sportief kan afsluiten.

De 12-jarige Nieboer is lid van LTC Spijkenisse en het eerste lid van haar vereniging op de deelnemerslijst voor de vierde editie van de Raemon Sluiter Open. Het levende eerbetoon aan de vrijwel de enige speler op de wereld met een dubbelzijde back- en forehand is geen traditioneel tennistoernooi. Het is een tennisdag waar deelnemers op verschillende banen op diverse onderdelen een clinic krijgen. Dat is van Raemon Sluiter, zijn eerste trainer Flip van Betuw en de studenten van de opleiding tennisleraar van Albeda Sport.

Deelname aan de Raemon Sluiter Open op de vier binnenbanen van Lake 7, naast de Zevenhuizer Plas, is net als alle andere evenementen van Rotterdamse Sporticonen gratis. Het evenement wordt in 2020 voor het eerst ook ondersteund door tennisbond KNLTB. Aanmelden via de website www.raemonsluiteropen.nl