Antwerp Piranha’s naar Kevin Strootman Cup

De vierde editie van de Kevin Strootman Cup krijgt op zondag 13 september een internationaal tintje. Aan de lijst met aanmeldingen voor het levende eerbetoon van de bij Sparta opgeleide middenvelder van Olympique Marseille en het Nederlands elftal zijn de Antwerp Piranha’s toegevoegd.
 
De Belgische voetbalschool brengt het aantal deelnemers aan het grootste onder 11 jaar toernooi van ons land precies over de helft. Op het complex van de amateurs van Sparta op Nieuw Terbregge kunnen op zondag 13 september 54 teams op zes velden deelnemen. De Piranha’s uit Antwerpen zijn nummer 23 voor de vierde editie van de Kevin Strootman Cup.
 
De derde editie van het grootste -11 toernooi van ons land werd gewonnen door Sterren van Morgen uit Breda. Op de lijst met deelnemers werden onlangs ook het Vlaardingse Victoria’04, BVCB uit Bergschenhoek, het Rotterdamse Blijdorp en HOV/DJSCR en Voetbaloa Voetbalacademy uit de regio Nijmegen toegevoegd.
 
Deelname aan het evenement van Rotterdamse Sporticonen met de naam van Kevin Strootman is gratis en aanmelden kan via de website www.kevinstrootmancup.nl