BB Bear niet meer weg te denken op evenementen

Fast Forward kijkt terug op een geslaagde Jan Boskamp Cup. In de aanloop naar het evenement kregen drie basisscholen uit het Social Pact vier clinics, met de doelstelling om ze voor te bereiden om als schoolteam deel te nemen aan de het levende eerbetoon aan Jan Boskamp. En daarna om ze met steun van het JeugdFonds Sport en Cultuur op basis van enthousiasme door te laten stromen naar een lidmaatschap van een vereniging.
 
Fast Foward is producent van de clinics en de evenementen van Rotterdamse Sporticonen en kan daarbij steunen op de groep partners van de stichting met ANBI-status. Klupp Sportswear zorgde voor de aankleding van de teams. De Sportspullenbank Rotterdam voorzag alle kinderen van scheenbeschermers en keepershandschoenen en de Vrienden van… en Gorse Tours maakte het vervoer per bus mogelijk. Zo maken we met elkaar kansarm in Rotterdam kansrijk.
 
Dat kan mede door onzichtbare krachten zoals Rasid Sabljica, Ruud Kooijmans, Monique van Putten, Jonathon Fairbairn, Nobert van Oosterhout, Joyce Dijkshoorn en de meest zichtbare en geliefde van allemaal: BB Bear. De mascotte is niet meer weg te denken op de evenementen van Rotterdam Sporticonen.
 
In de keten van succes van de Jan Boskamp Cup moet overigens ook de inzet van alle vrijwilligers van gastheer HOV/DJSCR genoemd worden. Samen maakte dit geheel de dag tot een succes voor bijna dertig teams. De vijfde Jan Boskamp Cup staat voor zaterdag 28 augustus in de kalender. Aanmelden kan nu al via www.janboskampcup.nl