Besiktas eerste deelnemer Jan Boskamp Cup 2020

Besiktas is de eerste aanmelder voor de vierde editie van de Jan Boskamp Cup. Trainer Ramis Demirel schreef de Rotterdamse club na de deelname aan de Willem van Hanegem Cup bij XerxesDZB met de onder 7 jaar direct in voor het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de oud-speler van Feyenoord en het Nederlands elftal.

De vierde editie van het grootste -7 toernooi van ons land staat voor zaterdag 5 september 2020 op de kalender. HOV/DJSCR, de eerste club van de in het Oude Noorden geboren Boskamp, dient weer als locatie van het eerste toernooi van Rotterdamse Sporticonen na het zomerreces. Aan de derde editie van de Jan Boskamp Cup deden dit jaar 40 teams. Katwijk kon aan de rand van het Kralingse Bos worden gekroond tot de winnaar van de Cup met de grote oren.

De club uit het vissersdorp werd de opvolger van VOC dat de eerste twee edities op haar naam schreef. Het toernooi is een van de vijf voetbaltoernooi en onderdeel van het totaal van achttien gratis evenementen van Rotterdamse Sporticonen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Gratis aanmelden voor de Jan Boskamp Cup kan via de website www.janboskampcup.nl