Boskamp ontbreekt op Jan Boskamp Cup

Jan Boskamp ontbreekt op de vierde Jan Boskamp Cup. De voormalige middenvelder van HOV, Feyenoord en RWDM Molenbeek heeft Rotterdamse Sporticonen laten weten de kinderen niet in de steek willen laten, maar bang te zijn voor een Corona-infectie.

Boskamp woont in het Belgische Ledegem, in de buurt van Brussel, en vreest na een bezoek aan het levende eerbetoon bij zijn eerste club HOVDJSCR voor een verplichte quarantaine. De meest objectieve voetbalanalist van de lage landen was de eerste drie edities wel aanwezig op zijn eigen evenement om de -7 teams te ontvangen tijdens de vlaggenparade en om de medailles en Cup met de grote oren uit te reiken.

Die Cup, die in de eerste twee jaar door VOC werd gewonnen, wordt zaterdag 5 september verdedigd door Katwijk. De oranje brigade komt met voor de vierde editie met maar liefst drie teams naar Rotterdam. Overigens is Boskamp niet de enige die ontbreekt aan de rand van het Kralingse bos in Rotterdam.

HOV/DJSCR-voorzitter Aad Hagestein kreeg tijdens zijn vakantie in Spanje te horen dat hij bij thuiskomst twee weken in quarantaine moest.