JeugdFonds Sport en Cultuur bezoekt clinic

Het JeugdFonds Sport en Cultuur Rotterdam was donderdag op bezoek bij de clinics van de Koningin Wilhelminaschool uit de Rotterdamse wijk Crooswijk. Een van de negentien scholen uit het Social pact van Rotterdamse Sporticonen.
 
De serie van vier clinics voetbal en hockey begon voor ded zomervakantie. Vandaag werd bij RHV Leonidas de laatste van de vier clinics hockey en voetbal gegeven. De Koningin Wilhelminaschool doet zaterdag met twee teams mee aan de vierde Jan Boskamp Cup en op 24 oktober ook aan de Fatima Moreira de Melo Cup.
 
Net als een dag eerder bij Onze Wereld werd dit clinictraject weer afgesloten met de uitreiking van een certificaat van deelname en een medaille. Het JeugdFonds Sport en Cultuur Rotterdam was speciaal naar het sportpark aan het Toepad gekomen om daar de clinics bij te wonen en de mdailles en certificaten uit te reiken.
 
Met dank aan RHV Leonidas, Spoca Sportprijzen, IVA Groep, Blauwesteeg, Gorse Tours en de Vrienden van… Hopelijk stromen enthousiast geworden kinderen van de school van directeur Sibel Taslicukur vanuit de clinics en evenementen met steun van het JeugdFonds door een lidmaatschap van een hockey of voetbalclub in Kralingen of Crooswijk.
 
Zo maken we in de Maasstad kansarme kinderen samen ook kansrijk.