Drie basisscholen sluiten clinictraject af

Vrijdag 4 september werd de eerste week van clinics van Rotterdamse Sporticonen afgesloten met drie basisscholen uit het Social pact van Rotterdamse Sporticonen.
De serie van vier clinics voetbal en hockey begon voor de zomervakantie. Vandaag werd bij RHV Leonidas de laatste van de vier clinics hockey en voetbal gegeven. De Esch uit Kralingen doet zaterdag met twee teams mee aan de vierde Jan Boskamp Cup en op 24 oktober ook aan de Fatima Moreira de Melo Cup.
Bij hockeyclub Rotterdam was de laatste clinic voor kinderen van De Wilgenstam uit Schiebroek en de Bergkristal uit de Rotterdamse wijk Bergpolder. Van deze twee basisscholen gingen niet alle kinderen op de foto vanwege de AVG regels. Met dank aan RHV Leonidas, HC Rotterdam, Spoca Sportprijzen, IVA Groep, Blauwesteeg, Gorse Tours en de Vrienden van… Hopelijk stromen enthousiast geworden kinderen vanuit de clinics en evenementen met steun van het JeugdFonds door een lidmaatschap van een vereniging. Zo maken we in de Maasstad kansarme kinderen samen ook kansrijk.