Camelia en Bakels naar Raemon Sluiter Open

Ook Thalia Camelia en Fenne Bakels staan op de deelnemerslijst van de vierde Raemon Sluiter Open. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de voormalige nummer 43 van de ATP-ranking wordt op zondag 13 december gehouden op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam.

De elfjarige Camelia is geen lid van een tennisclub en de een jaar jongere Bakels van TV Rijnhuyse uit Nieuwegein. Beide meisjes geven precies aan waar de evenementen van Rotterdamse Sporticonen voor staan. Namelijk voor alle kinderen, omdat plezier de rode draad is, waardoor alle kinderen tussen vier en twaalf jaar gratis kunnen deelnemen. Dus ook met een geestelijke, lichamelijke of visuele beperking.

De Raemon Sluiter Open is geen traditioneel toernooi, maar een tennisexperience samen met Lake 7 en Tennis 7 van Flip van Betuw. De eerste coach van Sluiter is vanaf de eerste editie van het evenement als lid van het Expert Panel van Rotterdamse Sporticonen betrokken. Deelnemers krijgen in groepen les op de verschillende onderdelen van het tennis. Daar hoort een bal slaan met de grootste knuffelbeer van het vaderlandse tennis natuurlijk ook bij.

De Raemon Sluiter Open wordt afgesloten met de uitreiking van een tennisdiploma en medaille. Gratis aanmelden via www.raemonsluiteropen.nl