Meer dan 30 aanmeldingen Joost Luiten Classic

Het deelnemersveld van de vierde Joost Luiten Classic is de dertig kinderen gepasseerd. Het levende eerbetoon aan de beste golfer van ons land staat voor zaterdag 26 september op de kalender en wordt gehouden op de oefenbaan van de tweevoudig winnaar van het KLM Open, golfcenter Seve aan de Kleiweg in Rotterdam.
 
Op de lijst met deelnemers zijn de laatste aanmelders zijn Eldrick Jan Kelder en Barbara Lieshout van Golfclub Anderstein in Maarsbergen en Anne Vendelbosch zonder lidmaatschap van een golfbaan. Deze drie deelnemers geven precies aan wat de doelgroep is van kinderen tussen vier en twaalf jaar. Iedereen kan op zijn of haar niveau deelnemen aan de Joost Luiten Classic. Dat is ook de doelstelling van Rotterdamse Sporticonen in samenwerking met golfcenter Seve, de Golffederatie en de Joost Luiten Foundation.
 
Dus kinderen van vier tot en met twaalf jaar die nog nooit op een golfbaan zijn geweest tot en met kinderen met baanpermissie of zelfs al een handicap die negen holes op de par 3 baan mogen spelen. In samenwerking met de betrokken partners van Rotterdamse Sporticonen wordt er voor elk kind op elk niveau een geschikt programma gemaakt. Dus ook voor kinderen met een beperking.
 
Gratis aanmelden voor de Joost Luiten Classic kan via www.joostluitenclassic.nl