Corona Sinterklaasfeest voor Sophia-patienten

Als twee partners vragen om een bijdrage te leveren aan een speciaal Corona-sinterklaas feest voor het Sophia Kinderziekenhuis dan denk je als Rotterdamse Sporticonen niet na, maar je gaat direct meewerken.
Zo werd vrijdag 4 december een speciale dag voor alle kinderen van het Rotterdamse kinderziekenhuis. Natuurlijk door de aanwezigheid van het Rotterdamse icoon Robert Doornbos die vond dat dit feest een kleine vervanging was voor het niet door gaan van zijn eigen Grand Prix in Ahoy. En natuurlijk de stichting Vrienden van… van Arthur Bouw en Dag met een lach van Jacco Brand.
En natuurlijk iedereen die zijn of haar bijdrage vrijwillig aanbod. Willem Veldhoen van Blaauwesteeg, Spoca Sportprijzen, Buko, speaker Norbert van Oosterhout van NVO en BB Bear. Ze waren er allemaal om 07.00 en zorgen met elkaar voor blije kinderen. Met 25 stoere auto’s en Sint en Piet die met een hoogwerker buiten langs de kamers ging. En dit allemaal afgeblust met een groot interview van Sinterklaas en Robert Doornbos op Sophia TV.
Zo werd het ondanks Corona een dag om niet te vergeten. Samen kan er veel in de Maasstad.