Drie zusjes Van Sundert op vijfde Classic

Wat is er nog leuker dan een tweeling of twee zusjes op de Deborah Gravenstijn Classic. Inderdaad drie zusjes. Fleur van Sundert is de oudste van de drie en deed in 2020 voor de derde keer mee aan het levende eerbetoon aan de winnares van Olympisch brons in Athene 2004 en zilver vier jaar later in Beijing.
Fleur gaat in 2021 voor de derde keer meedoen en heeft iedereen binnen het gezin, inclusief haar vader actief aan het judoën gekregen.
De jongste van de drie, de nu vijfjarige Guusje, deed dit jaar voor het eerst mee in het grootste en meest roze judofeest van ons land met 750 meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Het was haar eerste toernooi waar ze op de mat stond, maar volgens haar moeder Kristel zeker niet het laatste.
Haar tweede optreden wordt namelijk 6 februari 2021 wordt immers haar tweede toernooi. Dan is ook de middelste Van Sundert er weer bij.
Sanne van Sundert, nu zeven jaar, staat ook op de lijst van de vijfde Deborah Gravenstijn Classic. Zij komt dan in haar roze judopak naar sporthal de Wilgenring dat ze dit jaar won op het grootste meisjes judotoernooi van ons land en misschien wel Europa.