Deelnemerslijst Joost Luiten Classic groeit

De lijst met deelnemers aan de derde editie van de Joost Luiten Classic blijft groeien. Het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan beste golfer van ons land staat voor zaterdag 19 oktober in de agenda. Locatie is de negen holesbaan van Golfcentrum Seve in Rotterdam.

Op de lijst met deelnemers zijn de laatste vijf van de broers Quiten en Julian Langedijk, Anne Vendelbosch, Tom Hendriks en Amy van Diermen. De leukste golfdag van ons land is voor alle kinderen. Ook zonder lidmaatschap van de Nederlandse Golf Federatie of een golfbaan. En ook met een visuele, geestelijke of lichamelijke beperking. Daardoor is er voor alle deelnemers in samenwerking met de NGF een spelvorm, die past bij hun ervaring of speelsterkte.

Deelnemers met een handicap of baanpermissie wordt een negen holes wedstrijd gehouden, terwijl kinderen die nog geen kennis hebben gemaakt met de golfsport een clinic krijgen van de pro’s van golfcentrum Seve. De Joost Luiten Classic is net als de meeste evenementen van Rotterdamse Sporticonen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar.

Gratis aanmelden kan via www.joostluitenclassic.nl Er is na afloop voor iedereen medaille en golfcentrum Seve zorgt voor de lunch.