Jeffrey de Vogel genomineerd

Rotterdamse Sporticonen zet graag haar stille krachten in de schijnwerpers. Dus ook Jeffrey de Vogel en zijn team van de studierichting Leisure van Albeda. De docent van de Mbo-opleiding is genomineerd voor de titel van Mbo-leraar van het jaar in Rotterdam.

De Vogel en zijn studenten van de vestiging aan de Rosestraat in Rotterdam verzorgen onder meer de animatie tijdens de Deborah Gravenstijn Classic en Jolanda Paardekam Classic Dat betekent dat zij de warming up met de studenten verzorgen, maar ook het bijprogramma waarin de deelnemers, maar ook hun broertjes en zusjes aan extra activiteiten kunnen deelnemen. Bovendien draaien de Leisure-studenten ruim 500 roze suikerspinnen op de Deborah Gravenstijn Classic.

Als alle partners, studenten en deelnemers via de site www.onderwijs010.nl vandaag nog op De Vogel stemmen, gaat hij op 20 september door naar de laatste drie. Die top drie krijgen dan 25 september een gesprek met de jury, waarna de winnaar op 4 oktober in het Maasgebouw van de Kuip bekend wordt gemaakt.