Dirk Kuyt op Dirk Kuyt Cup

ROTTERDAM – Deelnemen aan de Dirk Kuyt Cup is leuk. Maar het wordt pas echt leuk als Dirk Kuyt zelf op de Dirk Kuyt Cup aanwezig is. 

De ex-speler van Quick Boys, FC Utrecht, Feyenoord, Liverpool, Fenerbahce en opnieuw Feyenoord was op zijn levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen in de WION-hal. Vijftig kinderen, hoofdzakelijk van Mytylschool De Brug, speelden er Framevoetbal en Pole Soccer. Iedereen op zijn eigen manier. Met plezier als doelstelling. Hoogtepunt van de dag was de groepsfoto met het Rotterdamse Sporticoon, maar het absolute hoogtepunt was toen Dirk Kuyt zelf ging meespelen met de deelnemers.

Alleen al dat gegeven maakte de derde Dirk Kuyt Cup tot een onvergetelijke dag die werd afgerond met een medaille voor deelnemers en broertjes en zusjes en de pannenkoekenparade in de kantine van WION-hal. De derde Dirk Kuyt Cup werd georganiseerd door Rotterdamse Sporticonen in samenwerking met de Dirk Kuyt Foundation, Hogeschool Rotterdam, Albeda Sport en Melanchthon Schiebroek.