Doornbos op Sinterklaasfeest Sophia ziekenhuis

Rotterdamse Sporticonen is trots op de iconen van de stad. De negentien helden uit verleden en heden zetten zich volledig belangeloos in voor hun stad, hun sport en de volgende generaties, die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.
 
Dus ook de kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. Doelstelling van Rotterdamse Sporticonen om iets voor elk kind te betekenen. Dus ook de zieke kinderen van het Sophia kinderziekenhuis, die niet in staat zijn om een evenement buiten het ziekenhuis mee te maken. In 2019 werden daardoor 150 patiënten met steun van de beursorganisator 402 Automotive en de stichtingen Dag met een Lach en Vrienden van van… in even zo veel racewagens van het Sophia naar Ahoy vervoerd voor de Robert Doornbos Grand Prix.
 
Het werd voor kinderen in een Porsche, Ferrari, BMW, Audi, Bugatti of een auto van een ander merk een feest. Een feest dat door Corona dit jaar helaas geen doorgang kon vinden. Maar daar legde Robert Doornbos zich niet bij neer. Met de ervaringen binnen zijn eigen kring wilde hij dit jaar toch iets voor de kleine patiënten van het Sophia Kinderziekenhuis doen.
 
Daarom is Robert Doornbos op 4 december op het jaarlijkse Sinterklaas van het ziekenhuis. En met hem de hele crew van Rotterdamse Sporticonen, zoals speaker Nobert van Oosterhout, mascotte BB Bear en spin in het web Joyce Dijkshoorn. Samen met Dag met een lach en Vrienden van… wordt de kinderen die dag door Robert Doornbos verwend. In verband met Corona buiten om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.
 
Icoon ben je niet alleen in titel, maar ook op gevoel. Robert Doornbos is een icoon met een groot hart.