Teichmann naar vierde Raemon Sluiter Open

Rotterdamse Sporticonen hoopt nog altijd hoop om 2020 af te sluiten met de Raemon Sluiter Open op zondag 13 december. Dat geldt overigens ook voor Sam Teichmann. Het tienjarige lid van tennisvereniging Oostvoorne meldde zich via de website van het evenement aan voor het levende eerbetoon aan de voormalige nummer 43 van de wereld.
De Raemon Sluiter is het negentiende en laatste evenement van Rotterdamse Sporticonen van dit jaar en wordt gehouden op de vier binnenbanen van Lake 7 aan de rand van Rotterdam tegen de Zevenhuizer plas aan. De leukste en gratis tennisdag met de voormalige coach van Kiki Bertens is voor maximaal 150 kinderen toegankelijk. Deze worden opgesplitst in twee groepen in de ochtend de jongere deelnemers en in de middag de kinderen tot en met twaalf jaar.
De Raemon Sluiter Open is geen traditioneel tennistoernooi, met een experience in samenwerking met tennisbond KNLTB, de tennisopleiding van Albeda Sport en Tennis 7 van de voormalige trainer van Sluiter, Flip van Betuw. Doelstelling is dat kinderen twee uur op de baan staan, bewegen, leren en bovenal plezier beleven aan het evenement met de naam van de Rotterdammer.