Doornbos reikt kleine racemonsters uit

Hij viert de Kerst in het buitenland, maar had zijn schema zo ingedeeld dat hij een aantal partner van de Robert doornbos Grand Prix in Ahoy nog hun eigen Porsche trapauto’s in het Porschecentrum Rotterdam kon uitreiken. Iconen van Rotterdamse Sporticonen blijken niet alleen in hun sport het hoogste te hebben bereikt, maar bovendien over een groot hart te beschikken.
 
En dus tekende Robert Doornbos tussen de grote Porsches en de kerstbomen in de speciale limegroene trapauto. Onder meer voor het bedrijf Koflexwerk. Het uitzendbureau met het hoofdkantoor in het Brabantse Veghel en nevenvestigingen in Best, Zaandam, Amersfoort en Leidschendam wilde het jaar afsluiten met een goede daad. Daar besloot het bedrijf een donatie te doen in de vorm van vijf Porsches aan Rotterdamse Sporticonen.
 
Vier van de kleine racemonsters gaan, compleet met de handtekening van Doornbos op de motorkap naar de vestigingen en een krijgt in 2020 een speciale bestemming in overleg met Rotterdamse Sporticonen. Net als de andere kopers van de groene Porsches werd ook Koflexwerk door Doornbos persoonlijk bedankt voor hun grote hart en financiele bijdrage op basis waarvan Rotterdamse Sporticonen de Robert Doornbos Grand Prix in 2020 weerr hoop te kunnen organiseren voor kansarme en beperkte kinderen.
 
Rotterdamse Sporticonen dankte vervolgens Porschecentrum Rotterdam en Porsche voor de gastvrijheid en de samenwerking in het afgelopen jaar. De Robert Doornbos Grand Prix staat voor zondag 25 oktober in de kalender. De laatste training is zaterdag 24 oktober op de beurs 100% Auto Live van organisator 402 Automotive.