Meisjespoule Coen Moulijn Memorial Cup in tien dagen volgeboekt

Anderhalve week na de introductie van de speciale meisjespoule voor de tiende editie van de Coen Moulijn Memorial Cup is de groep van acht onder -9 meisjes al volgeboekt. Het idee van Hogeschool-stagiaire Anthara Bik (op foto met toernooileider Ruud Kooijmans) scoort daardoor zowel bij clubs als voor de opleiding Sportmarketing en Management een dikke voldoende.
 
Het grootste onder negen jaar toernooi van ons land heeft daardoor in 2020 niet alleen speciale poule voor meisjes, maar ook voor schoolteams. Geen enkel ander toernooi in ons land kent deze diversiteit van plezier en meedoen en past helemaal in de doelstelling van Rotterdamse Sporticonen om alle kinderen deel te laten nemen.
 
De clubs die hun meisjesteams in recordtempo aanmeldden waren Nieuwerkerk, Voorschoten’97 met twee teams, het Ouderkerkse Spirit, DSVP uit Pijnacker, Vlaardingse Victoria’04, Zestienhoven en VDL uit Maassluis. Meisjesteams mogen alleen uit meisjes bestaan, de schoolteams zijn wel gemengd. Met de aanmeldingen van de meisjes- en de schoolteams gaat de Coen Moulijn Memorial Cup nog voor het einde van het jaar grens van de honderd teams bereiken en wordt het record van 2019 van 96 teams overtroffen.
 
Bij 112 teams gaat het bordje uitverkocht op de poort van sportpark Olympia en Varkenoord, waar het levende eerbetoon aan de Feyenoorder van de Eeuw op zaterdag 6 juni 2020 wordt gespeeld. Gratis aanmelden kan via www.coenmoulijnmemorialcup.nl