Expert Errol Esajas groot in Algemeen Dagblad

Het Algemeen Dagblad heeft een prachtig portret gepubliceerd van Errol Esajas. De oud-conditietrainer van onder meer Raemon Sluiter en Kiki Bertens komt in de rubriek “In de spiegel” van de landelijke ochtendkrant paginagroot aan het woord.
 
Esajas is directeur van Sport Performance Centre Rijnmond onder de rook van de Kuip en bijna vanaf de oprichting van Rotterdamse Sporticonen lid van het Expert-panel. De oud atletiektrainer verzorgt daar waar mogelijk de warming-up van de deelnemers aan de Nelli Cooman Mile en Raemon Sluiter Open.
 
Esajas is met decennia aan kennis uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van bewegen en het effect daarvan op lichaam en geest. Zijn centrum mag is daardoor geen standaard fitnesscentrum, maar een walhalla voor mensen en topsporters die geloven in het investeren in hun lichaam, geest en loopbaan.
 
Zijn slogan die ook in het interview in het Algemeen Dagblad naar voren komt, is “Altijd trots zijn op jezelf.” Rotterdamse Sporticonen is trots op het feit dat Errol Esajas als lid van het Expert-panel onderdeel is van de stichting die kinderen in de Maasstad meer kansen wil bieden. Door ze meer te laten bewegen en de mogelijkheid te bieden om lid te worden sportvereniging aan te bieden in samenwerking met het JeugdFonds Sport en Cultuur.