Stefan de Vrij Cup naar 12 juni 2021

Rotterdamse Sporticonen heeft een nieuwe datum gevonden voor de vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup. Het levende eerbetoon aan de speler van Inter Milaan en Oranje kon in juni van dit jaar door het Corona-virus geen doorgang vinden.
 
De stichting met ANBI-status heeft onderzocht of het toernooi voor -11 jeugd op een andere tijdstip kon worden ingehaald. Maar het gebrek aan beschikbare velden door de herstart van de competitie maakt dat niet mogelijk. De vijfde editie van de Stefan de Vrij Cup wordt door geschoven naar zaterdag 12 juni 2021.
 
Het is overigens nu al duidelijk dat de naamgever van het toernooi in geval van selectie voor het Nederlands elftal dan niet aanwezig zal zijn op zijn eigen toernooi. Een dag eerder, vrijdag 11 juni, begint immers het Europees kampioenschap voetbal. Ook dat evenement moest door het Corona-virus in juni van dit jaar worden geschrapt en werd doorgeschoven naar 2021.
 
De Stefan de Vrij Cup is een van de vijf voetbaltoernooien van Rotterdamse Sporticonen en voor -11 jeugd. Deelname is net als alle andere evenementen van de stichting gratis. Het Rotterdamse Future Talent is als winnaar van de vierde editie in 2019 automatisch geplaatst. Aanmelden kan via de website van het toernooi www.stefandevrijcup.com