Familie Chouaibi naar drie evenementen in 2020

Broers en zussen Sofia, Maysa, Adam en Bejamin Chouaibi nemen het zekere voor het onzekere en hebben zich 51 weken voor de vierde Raemon Sluiter Open op 13 december op de vier banen van Lake 7 al aangemeld voor de leukste tennisdag van ons land.

Maar eerder dan december 2020 komt de familie Chouaibi ook al in actie. Maysa en Adam zijn de eerste aanmelders voor de Rie Mastenbroek Memorial op zaterdag 16 februari in het Zwemcentrum Rotterdam. Adam, Maysa en Benyamin komen op zondag 14 juni ook naar de derde Nelli Cooman Mile op de atletiekbaan van PAC in Rotterdam. Zo wordt nog maar eens duidelijk dat de negentien gratis evenementen van Rotterdamse Sporticonen voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar het ideale podium zijn om eens samen met broers en zussen te sporten.

Dit ondanks leeftijd- en niveauverschil , want bij Rotterdamse Sporticonen gaat plezier boven presteren. Om die reden is er op elk evenement ook een medaille voor ieder kind, omdat iedereen op een evenement van Rotterdamse Sporticonen op zijn of haar manier het beste uit zichzelf haalt.