Full Speed met drie -7 teams naar Jan Boskamp Cup

Het deelnemersveld van de vierde editie van de Jan Boskamp Cup is op zaterdag 5 september weer drie teams rijker. De Rotterdamse gymnastiekdocent Frank Verhaar is trainer van de -7 van Full Speed.
 
In Delft spelen, behalve zijn eigen zoon, nog veertien andere kleine voetballers, dus besloot de oefenmeester met alle -7 spelers naar het levende eerbetoon aan de meest objectieve analist der Lage Landen bij HOV/DJCSR te komen.
 
Daarmee gaat het deelnemersveld van de Jan Boskamp Cup voor de eerste maal over de dertig deelnemende teams heen. Op de plek waar Jan Boskamp zijn sportieve loopbaan begon. Toen heette HOV/DJSCR overigens nog HOV en was een van de hoogtepunten uit de historie van de club een wedstrijd in het toernooi om de KNVB beker tegen Ajax. Het grote Ajax wel te verstaan met sterren als Cruyff, Keizer, Neeskens, Krol en Suurbier won daar met 0-5.
 
HOV fuseerde daarna en werd uiteindelijk HOV/DJSCR, maar de naam van Jan Boskamp blijft voor eeuwig verbonden aan de club, die sinds twee jaar op twee kunstgrasvelden speelt. Op de grens van Kralingen en Crooswijk won het Rotterdamse VOC de eerste twee edities van het toernooi, gevolgd door Katwijk in 2019.