Rotterdamse Sporticonen praat bij met partners

Rotterdamse Sporticonen heeft op 18 december haar jaarlijkse Kerstlunch als afsluiting van 2020. Een vreemd jaar dat in het teken staat en stond van Corona, waardoor inmiddels tien van de negentien evenementen op de kalender van de stichting niet door gingen. Omdat niet zeker is of de Kerstlunch van de stichting met ANBI-status in thuishotel Van der Valk Ridderkerk doorgang kan vinden, bezoekt Rotterdamse Sporticonen daar waar mogelijk haar partners.

Zo werd er op het kantoor van Maasmond bijgepraat met Richard Jongste. Voor hem stond 2020 vooral in het teken van een dik medisch dossier. Na tal van operaties, herstel en Corona is de directeur van Maasmond bijna weer de oude. Maar toch is ook zijn wereld veranderd. Hij besloot onder meer het aantal bestuursfuncties terug te brengen. Maar de extra tijd kan momenteel door omstandigheden niet zakelijk worden besteed aan zakelijke lunches of diners meer. Desondanks blijft de geboren Kralinger optimistisch en gedreven. Ook al omdat in zijn branche projectinrichting en schilderwerken het meeste werk door kan lopen.

Maasmond is al twee jaar partner van Rotterdamse Sporticonen en maakt het mede daardoor mogelijk dat duizenden kinderen kunnen deelnemen aan de evenementen met de namen van de iconen van de Maasstad.